Geschiedenis

Constructiewerkhuizen Kempeneers-Biesmans


Kempeneers uit Zolder is tot ver buiten de regio gekend als dé specialist in schrijnwerkerij. Het was Martin Kempeneers die in 1964 de zaak oprichtte. Vandaag staan zijn zoon Jean-Marie en echtgenote Sarah aan het roer van Kempeneers en dit vanuit hun gloednieuwe adres in Zolder.

Wat eerder bescheiden begon is uitgegroeid tot een professioneel familiebedrijf. Het team van Kempeneers staat garant voor hun vakkundige aanpak van algemene schrijnwerkerij.
Verandabouw is en blijft het paradepaardje van Kempeneers. Droom je van een veranda in tropisch hout? Dan ben je bij Kempeneers aan het juiste adres. Kempeneers levert en plaatst immers veranda’s in eerste keus indonesische meranti. Specialiteit is de Engelse, cottage stijl met de uitgewerkte zuilen of steunpilaren, met afgeronde streven. En dit alles in een perfecte afwerking die aansluit bij de typische Engelse stijl.
Hout blijft een natuurproduct en vraagt een geschikte onderhoudsbehandeling. Om een gemakkelijk onderhoud te garanderen wordt het hout bij Kempeneers gelakt met een grondlaag of een eindlaag in een ralkleur volgens keuze van de klant. Zo blijft het hout niet alleen een aantal jaren gespaard van onderhoud, het krijgt bovendien een mooie afwerking en past de kleur van je veranda of pergola perfect bij de kleur van je woning.

Naast verandabouw kan je bij Kempeneers ook terecht voor algemene schrijnwerkerij. Ook voor renovatie van ramen en deuren in hout, pvc en aluminium zit je goed.

Bij dit alles komt kwaliteit op de eerste plaats. Zaakvoerder Jean-Marie maakt er een erezaak van om alle werken persoonlijk op te volgen. Het team van Kempeneers zorgt daarbij voor een vakkundige manier van werken. De aantrekkelijke en eerlijke prijzen zijn een extra troef.
Kempeneers begeleidt elke klant van A tot Z: van de eerste offerte tot en met de plaatsing en dienst na verkoop.
Ook in de toekomst wil het team van Kempeneers blijven garant staan voor uitstekende kwaliteit aan een eerlijke prijs. Kempeneers opende een nieuwe productiehal op de industriezone de Lange Beemden in Zolder. Dit nieuwe atelier laat toe om de klanten nog beter te dienen met vernieuwde toonzaal – te bezichtigen ook op afspraak.

Naar boven